Nogometaši Sokola započeli s pripremama za novu sezonu

Nakon duge stanke uzrokovana pandemijom COVID-19 nogometaši  ŠNK „Sokol“ iz Velike Ludine vratili su se na nogometne terene. Od 22.srpnja kada su započeli s pripremama, uz treninge sudjelovali su i na turniru u Donjoj Vlahiničkoj te su origrali i polufinale kupa.

„Na Memorijalnom turniru kod naših susjeda odigrala se je i revijalna utakmica. Bilo je to uvod u otvorenje turnira. Dvije momčadi, jedna je bila sastavljena od igrača koji su igrali za Sokol u 4. HNL tamo još od 2006.god. do 2010.god. te momčad Ekonomika koja je bila osvajač l. ŽNL SMŽ. Bila je to prava poslastica za gledatelje, utakmica sa puno atrakcija i puno golova! Završilo je 11 : 3 za momčad Sokola. Što se tiče samog memorijalnog turnira, seniori Sokola su igrali sa NK Mladost Obedišće te pobjedili 4:0, a potom su u polufinalu pobijedili NK Jelengrad rezultatom 5 : 1, dok su u finalnoj utakmici pobijedili VNK „Branitelj“  7 : 5.“ – ističu iz ŠNK „Sokol“.

Polufinale županijskog kupa igrali su 09.kolovoza u Sisku, a od sisačke Segeste izgubili su rezultatom 7 : 0. „Uz nedostatak nekolicine igrača trećeligaš nam je bio ipak preveliki zalogaj da bi mogli pružiti jači otpor. Sljede nam dva tjedna treninga te početak prvenstva u l. ŽNL SMŽ. Nadamo se da pandemija COVID-19 neće opet zaustaviti početak novog prvenstva“ – poručuje vodstvo Sokola.