Kutinski talenti predstavili se Kutini

izvor: www.kutina.hr
U subotu, 29. kolovoza na ljetnoj pozornici Pučkog otvorenog učilišta Kutina, glazbeno – scenska udruga RONDO održala je završnu svečanost na kojoj je prezentiran rad petodnevnih kreativnih radionica projekta KT Talenta 2020.: Odvaži se i kreni!
Uz voditeljicu, dramsku pedagoginju Mariju Lenić Roško i radionice scenske improvizacije, govornih vježbi, mimike, scenografije i kostimografije pripremili su glazbene i glumačke nastupe.

Radionice i predstave su održane u sklopu Kutinskog ljeta dok su Grad Kutina, Turistička zajednica grada Kutine i Pučko otvoreno učilište podržali projekt.
Na završnoj predstavi uz mnoge građane te ponosne roditelje kutinskih talenata, prisustvovao je i gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.

„Ovakvi projekti pokazuju da je Kutina zaista grad prijatelj djece te da Kutina ima mnoge talente koji su prikazani na završnoj predstavi KT talent. Drago mi je da naš grad prepoznaje svoje talente i potiče ih na buduća napredovanja „rekao je gradonačelnik Zlatko Babić.
KT talent, program koji se održavao u okviru Kutinskog ljeta ove je godine održan uz pridržavanje preporuka za suzbijanje epidemije