O 39.sjednici Gradskog vijeća Popovače oglasio se i HSLS

Vijećnici HSLS-a priopćenje su se osvrnuli na 39. sjednicu Gradskog vijeća Grada Popovače. Kako su istaknuli, u Gradskom vijeću prvenstveno su radi građana Grada Popovače od kojih su dobili povjerenje, te će se, kao i do sada, zalagati za sve projekte koji će poboljšati život građana u Gradu Popovači.

„Na 39. sjednici Gradskog vijeća Grada Popovače HSLS je podržao izgradnju gradske tržnice jer smatramo da je bitna za naše građane, prvenstveno za OPG –e, tj. bili smo za točku dnevnog reda o davanju suglasnosti za kredit koji se odnosio na izgradnju tržnice.

Podsjećamo da smo imali istu takvu situaciju u ne tako dalekoj prošlosti, kada je trebalo dati suglasnost za kredit za sportsku dvoranu, koji je prošao zahvaljujući HSLS-u. Nije potrebno uopće isticati vrijednost njezina postojanja i utjecaja na kvalitetu života djece, mladih ali i svih građana Popovače.

HSLS je izravno sudjelovao na izgradnji infrastrukture (tribine, projektna dokumentacija i građ. dozvola za nove prostorije na Moslavcu, rekonstrukcija igrališta na Moslavcu, ceste, plinovod, pješačka staza ispred PBZ- ide u rekonstrukciju) i puno drugih aktivnosti koji su vrlo važni za životni standard naših građana.

Moramo istaknuti da HSLS neće sudjelovati u razmiricama vlasti, tzv.“ Kombinacijama“ o kojima se priča u kuloarima. Želimo ostati odgovorni i dosljedni ne dozvoliti da nam razvoj grada stagnira. I nadalje ćemo podržavati sve projekte za razvoj grada Popovače“ – stoji u priopćnju HSLS-a.