Kandidati HDZ-a u VI. izbornoj jedinici posjetili Veliku Ludinu

Kandidati HDZ-a u 6. izbornoj jedinici Marijana Petir, Ivan Celjak i Dražen Bošnjaković, posjetili su Veliku Ludinu kako bi u druženju s građanima predstavili svoj program „Sigurna Hrvatska“.

Dobrodošlicu im je zaželio općinski načelnik Dražen Pavlović, uz kojeg su bili i njegovi suradnici, zamjenik Dražen Kralj, te predsjednik Općinskog vijeća Vjekoslav Kamenšćak.

Tom prilikom istaknuli su kako su ulaganja Vlade Andreja Plenkovića u ovo područje vrlo velika, no kako imaju i konkretne planove za daljnji razvoj. Birače su pozvali, ukoliko žele sigurnu i stabilnu Hrvatsku, da izađu ovu nedjelju na izbore, te glasaju za ljude koji su pokazali da imaju znanje i iskustvo, a isti se nalaze na listi broj 13.

Riječ je o jednoj od posljednjih aktivnosti prije predizborne šutnje, a uz druženje s građanima u centru mjesta ovo je bila i prilika da razgledaju prostor Općinske uprave, Knjižnicu i čitaonicu te Dječji vrtić „Ludina“ koji je trenutno u fazi dogradnje.

Načelnik Velike Ludine Dražen Pavlović u svom je obraćanju istaknuo kako je suradnja Općine i Vlade RH odlična, a istoj se nada i u slijedećem mandatu, stoga je i on pozvao građane da svoj glas u nedjelju daju upravo ovoj listi broj 13.