I dalje ostanite odgovorni i provedite miran vikend!

Pred nama je još jedan vikend nakon kojeg slijedi daljnje popuštanje mjera, no Policijska uprava sisačko-moslavačka poziva građane da i dalje budu odgovorni.

Iako smo već u drugoj fazi popuštanja mjera, a u ponedjeljak ulazimo i u treću fazu i dalje svi moramo biti oprezni i pridržavati se svih epidemioloških mjera, uputa i preporuka kako bi od koronavirusa zaštitili sebe i svoju obitelj, a sprječavanjem širenja zaštićujemo i najugroženije skupine naših sugrađana.

Kako bi osigurali poštivanje odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, policijski službenici će stoga i ove dane provesti obilazeći mjesta na kojima bi se građani mogli okupljati u većem broju te će ih upozoravati na pridržavanje protuepidemijskih mjera. Policijska uprava sisačko-moslavačka poziva građane koji će ipak boraviti na otvorenom prostoru da vode računa o tome da se ne grupiraju i da održavaju socijalnu distancu te da za boravak u prirodi odaberu mjesta za koja znaju da ih ne posjećuje velik broj ljudi.

Policijska uprava sisačko-moslavačka zahvaljuje građanima na razumijevanju i poziva ih da vode računa o svom zdravlju, zdravlju svojih bližnjih i šire zajednice. Budite odgovorni i ovog vikenda!

Fotografija: Tomislav Krpina