Pokretna blagajna Eko Moslavine

Eko Moslavina omogućila je korisnicima usluge odvoza otpada na području Grada Kutine plaćanje mjesečnih računa u njihovom mjestu stanovanja.
Račune javne usluge za mjesec travanj koji će biti isporučeni u mjesecu svibnju građani će moći platiti bez naknade na mobilnom reciklažnom dvorištu koje će se unutar obračunskog razdoblja od jednog mjeseca nalaziti prema novom rasporedu na području mjesnih odbora odnosno naselja Grada Kutina, istaknula je Adrijana Cvrtila, direktorica Eko Moslavine d.o.o.

Adrijana Cvrtila, direktorica Eko Moslavine d.o.o.

Pokretna blagajna Eko Moslavine u Mobilnom reciklažnom dvorištu će unutar mjesec dana obići sva naselja te će omogućiti korisnicima da lakše i jednostavnije plate svoje račune bez naknade.
Novi raspored Mobilnog reciklažnog dvorišta će svaki korisnik zaprimiti početkom mjeseca svibnja na svojoj kućnoj adresi uz mjesečni ili ga može preuzeti osobno prilikom plaćanja računa u mjesecu svibnju na mobilnom reciklažnom dvorištu u svom mjestu stanovanja. „Željeli smo pojednostaviti plaćanje računa našim korisnicima usluga te dodatno doprinijeti mjerama zaštite od epidemije.“, dodala je direktorica Eko Moslavine.

Adrijana Cvrtila, direktorica Eko Moslavine d.o.o.

Tijekom mjeseca mobilno reciklažno dvorište sa mobilnom blagajnom Eko Moslavine bit će postavljeno u svakom naselju na području Grada Kutine, a raspored se može preuzeti i na internetskoj stranici Eko Moslavine. „Sada ćemo biti pristupačniji građanima koji će moći odvojeno odložiti otpad u mobilnom reciklažnom dvorištu ali i platiti račune javne usluge bez naknade u svojim mjestima stanovanja svaki mjesec na području Grada Kutine.“ Istaknula je Adrijana Cvrtila te je dodala kako se traže i rješenja za građane u naseljima na području Grada Popovače i Općine Velika Ludina.

Adrijana Cvrtila, direktorica Eko Moslavine d.o.o.

Eko Moslavina u travnju mjesecu otvorila je i blagajnu u Kutini u Zagrebačkoj 1 u kojoj korisnici javne usluge mogu bez naknade platiti svoje mjesečne račune.