U petak 13. spektakulranim koncertom Baraka će biti svečano otvorena

Baraka Kutina i službeno će biti otvorena u petak 13. ožujka koncertom “FNC Diverzant, Mašinko, Tačke – Ponovo radi Baraka”. Potvrđeno je to u razgovoru gradonačelnika Kutine Zlatka Babića i Branka Kranjčevića, predsjednika KCM-a Kutina.
Novouređena Baraka trenutno se priključuje na gradski vodovod, a najavljeni su i predstojeći radovi uređenja. “Kutina će uređenjem Barake imati Klub mladih kakvi naši mladi zaslužuju i zadovoljan sam, jer malo je gradova koji imaju ovakav prostor za mlade.” rekao je gradonačelnik Zlatko Babić.

Zlatko Babić, gradonačlenik Kutine

U uređenje Barake bit će ukupno uloženo 2 mil. kn. Nakon 8 godina Baraka će u petak 13. ožujka započeti s organiziranjem koncerata i ostalih aktivnosti koje će organizirati Udruge s područja Grada Kutine, a programe će koordinirati KCM. Branko Kranjčević, predsjednik KCM-a izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost Gradu što je Baraka obnovljena „Čeka nas još puno posla oko finalne obnove, ali minimalni uvjeti i jako puno volje, želje i srca dali su nam priliku da zajedno s vama proslavimo otvorenje jedne nove povijesti kutinske alternativne scene.“ Rekao je predsjednik KCM te je najavio i program svečanog otvorenja.

Branko Kranjčević, predsjednik KCM-a

U petak 13. ožujka u obnovljenom klubu mladih Baraka nastupit će: FNC diverzant (Dugave), Mašinko (Cmrok 2), i Tačke (Kutina). Za ovaj spektakularni koncert veliko je zanimanje. Za koncert će biti dostupno ukupno 400 ulaznica. Pretprodaje i rezervacije ulaznica nema, a prodaja počinje na dan koncerta u 19 h na ulazu u novu Baraku po cijeni od 40 kn