Turističko proljeće Moslavine od 16.-22. ožujka

Kako bi upoznali čarobnu Moslavinu, od 16. – 22. ožujka uživajte u brojnim događajima kojima je cilj popularizacija Moslavine kao turističke destinacije.

Potraga za škrletom na biciklima, walking ture upoznavanja industrijske baštine,  kreativne uskršnje radionice, degustacije vina, izlet po Moslavačkoj gori i svjetlosna čarolija Moslavine samo su neki od događaja koje za vas zajednički organizira preko 30 turističkih poduzetnika, udruga i institucija Moslavine. 

Ovo je prilika i za upoznavanje s moslavačkim oblizekima. Kotlovina, kobasice, jela od divljači, krvavice, fiš paprikaš i brojna druga jela oduševit će vas u kombinaciji sa škrletom, autohtonim moslavačkim vinom koje nezaustavljivo grabi svoje zasluženo mjesto na vinskoj karti Hrvatske i svijeta.

Odmor za dušu i tijelo možete ostvariti wellnesom, noćenjem na selu ili posjetom Parku prirode Lonjsko polje koje nudi besplatne osnovne ulaznice za posjet najvećem zaštićenom močvarnom području u Europi.

Detaljne infomacije i program možete pronaći na FB stranicama sudionika i u javnoj FB grupi  Turističko proljeće Moslavine ( https://www.facebook.com/groups/231983721534801/ ) koja okuplja sve Moslavinoljupce i Moslavinoljupke.