Polaznici Glazbene škole osvojili nagrade na natjecanjima

Učenici osnovne glazbene škole Borisa Papandopula Kutina nastavljaju nizati uspjehe na natjecanjima. I ovoga puta postigli su izvrsne rezultate na Međunarodnom natjecanju učenika osnovnih glazbenih škola ”Mladi Padovec” održanom 21. i 22. veljače 2020. godine u Novom Marofu te na 58. hrvatskom regionalnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa održanom u Jastrebarskom 3. do 9. ožujka 2020.
Ove nagrade potvrda su dobrog rada učitelja, učenika, korepetitora ali i njihovih roditelja koji su podrška svojim malim virtuozima. 
Na međunarodnom natjecanju učenika osnovnih glazbenih škola „Mladi Padovec“  održanom u Novom Marofu 21. i 22. veljače 2020. učenice OGŠ Borisa Papandopula Kutina osvojile su:
U IV. Discipline, I. kategorija
Ana Vlašić 2.r., GLASOVIR  II. nagrada  
Mentor Matej Vuković, mag. mus. 

U IV. Discipline, II. kategorija
Luna Turjak 4.r., GLASOVIR  II. nagrada  
Mentorica Lena Vujičić, prof.

U  I. discipline, I. kategorija
Agata Štajcer 2.r., FLAUTA I. nagrada  
Mentorica Tenzilla Gushlla Sahatxhija, prof. 
Korepetitor Matej Vuković, mag. mus. 

Na 58. hrvatskom regionalnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa održanom u Jastrebarskom od 3. do 9. ožujka 2020. učenica OGŠ Borisa Papandopula Kutina osvojila je:
U I. kategoriji TRUBA
Mona Hrastnik 3.r., I. nagrada  – pobjednica kategorije
Mentor Ivan Kolarević, mag. mus.
Korepetitor Matej Vuković, mag. mus. 
Izvanrednim uspjehom Mona se kvalificirala na  državno natjecanje koje će se održati za mjesec dana.(izvor:www.kutina.hr)