UHDDR Grada Popovače u protekloj godini uspješno ispunila Plan aktivnosti

Na redovnoj godišnjoj skupštini Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Grada Popovače naglašeno je kako je u protekloj godini Udruga u potpunosti izvršila usvojeni Plan rada.

Kako je istaknuo predsjednik Mato Fofić, članovi Udruge sudjelovali su u obilježavanju svih državnih blagdana i praznika kao i svih obljetnica vezanih za Domovinski rat. „Odazvali smo se i svim sportskim susretima, a posebno smo ponosni suorganizacijom provedbe projekta „Da se ne zaboravi“ u okviru kojeg smo u suradnji sa Udrugom KVIN održali edukativne susrete sa učenicima sedmih razreda osnovnih škola s ovog područja na kojima su učenici kroz sadržajnu terensku nastavu upoznati sa akcijama iz Domovinskog rata vezanima za zapadnoslavonsko bojište. Održavali smo i kvalitetnu suradnju sa ostalim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata koje djeluju na ovom području”- istaknuo je Fofić.

U ovoj godini gradska organizacija Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata među ostalih aktivnostima planira nastavak nabave informatičke opreme za potrebe rada kao i organizaciju sistematskih pregleda u Neuropsihijatrijskoj bolnici „Dr.Ivan Barbot“ Popovača.

Ovogodišnju skupštinu u ime Grada Popovače pozdravio je predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser zahvalivši članovima na aktivnom angažmanu u svim inicijativama vezanima za braniteljsku populaciju i očuvanje spomena na Domovinski rat.