Udruga umirovljenika Petrokemije održala godišnju skupštinu

Udruga umirovljenika Petrokemije Kutina održala je svoju redovnu skupštinu na kojoj je rezimirana protekla godina uz podnošenje izvještaja u radu, financijskog izvješća i planova u 2020. godini. Udruga je vrlo aktivna i prošle je godine organizirala brojne aktivnosti, izlete i druženja umirovljenika, što će se, kako je najavio predsjednik udruge, Branko Straga, nastaviti i ove godine.


Udruga umirovljenika Petrokemije ima dobru suradnju sa svim udrugama umirovljenika susjednih gradova s područja Sisačko moslavačke županije, ali i Udrugom umirovljenika Grada Kutine. Tako su Skupštini Udruge umirovljenika Petrokemije prisustvovali i predstavnici Udruge umirovljenika „Zlatna dob“ iz Popovače, te Udruga umirovljenika Grada Popovače, kao i Udruge umirovljenika Lipovljani. U ime sindikata Petrokemije, DEMOS HUS-a i EKN-a pozdravio ih je Dalibor Žiljak, a u ime Grada Kutine, kutinski gradonačelnik Zlatko Babić.

On je tom prilikom govorio na koji način Grad Kutina nastoji pomoći umirovljenicima s malom mirovinom, te rekao kako vjeruje da će ove godine početi gradnja doma za starije i nemoćne, županijski projekt za koji se traži izvor financiranja. Babić je pohvalio i zbor Udruge umirovljenika koji na kvalitetan način predstavlja rad ove brojne Udruge.