ŠNK Moslavac održao redovnu godišnju Skupštinu

Održana je redovna godišnja Skupština Športskog nogometnog kluba „Moslavac“ Popovača. Kako je u Izvješću o radu naglasio predsjednik Ivica Keser, ŠNK Moslavac trenutno se natječe sa sedam ekipa: prstići, limači I, limači II, mlađi pioniri, stariji pioniri, juniori i seniori. Trenutno klub ima 140 registriranih igrača. Svaka sekcija uz stručno vodstvo licenciranog trenera odrađivala je 3-4 puta tjedno treninge, kako na travnatoj podlozi tako i u sportskoj dvorani i umjetnoj travi, dok su se natjecateljske utakmice odvijale tijekom vikenda prema unaprijed dogovorenom rasporedu.

Uspjela se izvršiti rekonstrukcija dotrajale vodovodne instalacije te izmjena dotrajalih plinskih bojlera u obje svlačionice te adaptacija sanitarnog čvora u prostorijama sudaca.

„U suradnji s gradom Popovačom, realiziran je projekt postavljanja krovne zaštite nad tribinama te ovom prilikom bi zahvalili gradu Popovači i gradonačelniku na potpori, jer bez njih ta realizacija ne bi bila moguća. Također se nadamo da ćemo uskoro dobiti i pozitivan odgovor za izgradnju novog objekta svlačionica ŠNK Moslavac“ – istaknuo je predsjednik kluba Ivica Keser.

Projekti organizacije turnira, također u suradnji s Gradom Popovača i Turističkoom zajednicom Grada Popovače, odlično su realizirani i prihvaćeni od ekipa koje su sudjelovale kao i brojnih posjetitelja ljubitelja nogometa.

„ŠNK Moslavac je zadovoljan dodijeljenim sredstvima od strane grada Popovače i gradske Zajednice sportskih udruga, ali vjerujemo da će doći bolja vremena i da će se moći više ulagati u sport i sportske objekte, koji će doprinijeti društvenom i sportskom razvoju na području grada i šire, te stvoriti nove talente kojima ćemo se ponositi, jer su iz našeg grada“ – napomenuo je Keser.

„Posebno se zahvaljujemo svim članovima Izvršnog odbora, trenerima i roditeljima bez kojih sigurno ne bi bili u mogućnosti odigrati 235 utakmica i ostvariti vrlo kvalitetne rezultate, jer odlazak na utakmice je isključivo organiziran prijevozom roditelja i ostalih članova kluba. Također, posebno se zahvaljujemo donatorima i sponzorima, Gradu Popovači, TZ Grada Popovače, Zajednici sportskih udruga Grada Popovače te Sisačko-Moslavačkoj Županiji što su prepoznali našu viziju doprinosa razvoja sporta i rad s mladima, posebno nogometa na području županije i grada. Zahvaljujemo se i Nogometnom savezu SMŽ i Nogometnom središtu Kutina na odličnoj suradnji i potpori, kao i logističkoj podršci u realizaciji naših projekata” – poručili su iz kluba.

Skupštinu su svojim dolaskom uveličali zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec, gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković, predsjednik Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije Davor Ivić, predsjednik Nogometnog središta Kutina Mirko Letić te predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Popovače Željko Kasik.