ŠNK Jelengrad pobjednik 1. gradskog malonogometnog dvoranskog prvenstva

U Popovači je 2.veljače održano 1. malonogometno dvoransko prvenstvo klubova u organizaciji ŠNK Jelengrad, a pod pokroviteljstvom Grada Popovače i popovačke sportske zajednice.

Na turniru je sudjelovalo osam seniorskih ekipa s područja Grada Popovače: ŠNK Moslavac Popovača, NŠK Voloder, NK Dinamo Osekovo, ŠNK Jelengrad Gornja Jelenska, ŠNK Moslavina Donja Gračenica, ŠNK Mladost Gornja Gračenica, ŠNK Sloga Potok i ŠNK Ekonomik Donja Vlahinička.

Pobjednik ovog dvoranskog prvenstva je ŠNK Jelengrad iz Gornje Jelenske koji je u finalu s 1:0 pobjedio favoriziranu momčad ŠNK Moslavac iz Popovače, a treće je mjesto pripalo NK Dinamo iz Osekova.

Titulu najboljeg golmana ponio je Alen Banović iz ŠNK Moslavac, najbolji strijelac bio je Matija Kusuran iz NK Dinamo, dok je za najboljeg igrača izabran Aleksandar Marinić iz ŠNK Jelengrad.

Pehare i nagrade najboljima uručili su Zlatko Medaković, predstavnik organizatora, te predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Popovače Željko Kasik i predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače Ivica Keser.