Sisačko-moslavačka županija odabrana je za preporučenu domaću destinaciju 2020. godine

Prema izboru Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA-e), Sisačko-moslavačka županija odabrana je za preporučenu domaću destinaciju 2020. godine, te je ujedno druga kontinentalna županija s kojom je UHPA-a sklopila ugovor o marketinškoj suradnji.

Ugovor su potpisale Voditeljica ureda UHPA-e Ivana Maltar i direktorica Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije Ingrid Padjen Đurić, koja je ovom prilikom i istaknula da se raduje zajedničkom projektu Sisačko-moslavačke županije i UHPA-e te se nada da će rezultat projekta biti dodatna promocija turizma Sisačko-moslavačke županije i uspostava još bolje i čvršće suradnje turističkih agencija sa sustavom Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije.

Sisačko-moslavačke županija, podsjetila je Padjen Đurić, prepoznata je kao izletnička i vinska destinacija, iako još uvijek nije dovoljno iskorištena. „Naša su očekivanja velika stoga se veselimo suradnji s UHPA-om, jednom od najvećih strukovnih udruga u turizmu čiji će nam stručnjaci pomoći u razvoju naših turističkih proizvoda i promociji naše županije.“