PULS “Moslavački štrk” organizirao trodnevno druženje za članove

U okruženju koje odiše tradicijom i prirodnim ljepotama moslavačkog kraja, i ove godine PULS Moslavački štrk organizirao je zajedničko druženje za svoje članove.

“Tri dana, od 14. do 16. veljače 2020. uživali smo u zipki moslavačkih vinograda među voloderskim bregima, na OPG-u obitelji Anice Sambolek. Zajedničko druženje bilo je protkano bogatim i raznolikim sadržajem u svrhu boljeg međusobnog upoznavanja članova te gradnje još bolje suradnje, komunikacije i povjerenja”- ističu Štrkovci.

Treći dan članovi PULS-a „Moslavački štrk“ održali su 7. redovnu izvještajnu godišnju Skupštinu Udruge. S radom udruge i financijskim izvješćem za 2019. prisutne je upoznala Marija Pukec Žigić, čestitavši svim članovima na izuzetnoj aktivnosti na mnogobrojnim projektima diljem Hrvatske ali i u inozemstvu. Predsjednica udruge s ponosom je izdvojila uspješnost sudjelovanja na žiriranom natječaju HSK u Krapini te na dodijeljenom Priznanju ZkuuSMŽ, PULS-u „Moslavački štrk“ za najuspješniju likovnu udrugu u 2019. godini i Priznanje radu članice Marijane Marušić za najbolje likovno djelo 1. Likovnog pletera SMŽ.

Usvojivši izvješće o radu i financijsko izvješće za 2019. godinu, usvojen je i predstavljeni plan rada za 2020. godinu u kojem se ponavlja dugogodišnja potreba za vlastitim prostorom Udruge u svrhu kvalitetnijeg djelovanja i realizacije mnogobrojnih projekata.