Otvoren renovirani KTC supermarket u Kutini

U subotu 1. veljače otvorio je vrata za svoje  kupce potpuno preuređeni supermarket i restoran Dalia Kutina. U starom prostoru, a u potpuno novom  ruhu kupci supermarketa  mogu uživati u bogatoj  ponudi a gosti restorana u obnovljenom interijeru.

Dnevno svježi proizvodi  su u ponudi pekarnice, voćarnice, i  na odjelu svježeg mesa s pulta – što je potpuna novost u prodajnom prostoru supermarketa KTC Kutina. U ponudi je velik izbor suhomesnatih i mliječnih proizvoda, širok asortiman prehrambene robe i pića, kozmetike, sredstava za osobnu higijenu,  sredstava za pranje i čišćenje, školskog pribora, igračaka, tekstila, te kućnih potrepština i posuđa. 

Na odjelu tehničke robe velik je izbor bijele tehnike, malih kućanskih aparata, prijenosnih računala (i opreme), tableta , telefona i televizora.

U studenome ove godine bit će punih 19 godina od kada je otvoren KTC trgovački centar Kutina. Od samih početaka uz supermarket posluje i restoran a unatrag nekoliko godina posluje i poljoljekarna.

KTC je na tržištu 27 godina, zapošljava više od 1400 zaposlenika a Kutina je jedan od 25 gradova u kojima KTC ima svoje trgovačke centre.