Održana tiskovna konferencija Županijske organizacije SDP-a

U prostorijama Županijske organizacije SDP-a Sisačko-moslavačke županije u Sisku održana je konferenciju za novinare s temom “Županija pred bankrotom”. Povod za ovu reakciju županijskog SDP-a bilo je izvješće Državnog ureda za reviziju u kojem su navedeni brojni propusti, kao i alarmantno stanje županijskog Proračuna.

U svom obraćanju predsjednik Županijske organizacije Nikola Domitrović je rekao kako je Državna revizija utvrdila veliki broj nepravilnosti u poslovanju Sisačko – moslavačke županije, te istaknula veliki broj problema koje ima naša županija. “Stanje u poslovanju županije je alarmantno i slobodno se, sukladno nalazima revizije i iznosa koji se navode, može reći da je županija pred bankrotom. Na probleme u poslovanju i vođenju županije SDP kontinuirano upozorava, ali nažalost to je ostalo do sada samo na „političkom“ prepucavanju oporba – vlast.“

„SDP je upozoravao i upozorava cijelo ovo vrijeme na katastrofalno stanje i nesnalaženje, neznanje i nesposobnost upravljanja županijom, ali isto tako i nudio rješenja. SDP će, kao što je bila praksa do sada, osim upozoravanja i županijskog vodstva i javnosti da ovo što rade nije dobro, predložiti osnova rješenja kako bi se pokušalo spasiti što se spasiti da” – zaključeno je na kraju predsjednik Županijske organizacije SDP-a Sisačko-moslavačke županije Nikola Domitrović.

Konferenciji su nazočili i potpredsjednici Županijske organizacije Saša Jagarčec i Sulejman Mrkić.