Održana Skupština ŠNK “Moslavina” Gornja Gračenica

U Donjoj Gračenici održana je 63. redovna godišnja skupština ŠNK Moslavina. Izvješće o radu kluba u jednoj od uspješnijih godina u postojanju istog iznio je predsjednik Daniel Starčić gdje se osvrnuo da su na sportskom planu u sezoni 2018/2019 zauzeli odlično 2. mjesto u 3. ŽNL Kutina te da su gotovo kroz cijelo prvenstvo bili konkurenti čak za naslov prvaka u 3. ŽNL Kutina.

„Uz sve to naš igrač Dražen Turina bio je najbolji strijelac 3. ŽNL Kutina u sezoni 2018/2019. Po peti put biran je i najbolji igrač kluba za proteklu godinu, a ovaj put nagrada je pripala igraču Zlatku Beliniću. Što se tiče poslovnog plana kupljena je nova garnitura dresova, a puno se radilo na samom objektu svlačionice gdje je na pročelje zgrade ugrađen novi prozor, a na prednju stranu svlačionice postavljena je izolacija na zid te je pripremljen za nanošenje fasade uz pomoć naših sponzora. Sazidana je pecara koja će kako nogometnom klubu tako i drugim udrugama u selu biti korisna za organizaciju raznih manifestacija na igralištu“- poručuju iz kluba.

U Planu rada za 2020. godinu kao prioritet ističe se završetak fasade u donjem dijelu svlačionice te postavljanje zaštitne mreže iza gola jer je postojeća u dosta lošem stanju, a samim time i opasna za ljude koji borave na igralištu.

Skupštini su nazočili zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Roman Rosavec, predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače Ivica Keser, predstavnik Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije Davor Bjelanović, predsjednik Nogometnog središta Kutina Mirko Letić, predsjednik Zbora nogometnih sudaca Kutina Ivan Valešić te predstavnici prijateljskih klubova i udruga iz mjesta.