Održana godišnja Skupština ŠNK Ekonomik

Održana je redovna godišnja Skupština ŠNK Ekonomik iz Donje Vlahiničke. Kako je istaknuto, klub s 29 članova trenutno broji 22 igrača u pogonu seniora, koji igraju u 3. ŽNL. Jesenski dio sezone završili su na 9. mjestu s osvojenih 9 bodova, a dobrim rezultatima i većem angažmanu igrača nadaju se u nastavku sezone.

Predsjednik kluba Željko Crnković podsjetio je kako se prošle godine obnovilo krovište na svlačionici, dok su sami igrači odradili sve potrebne radove na obnovi i održavanju ogrališta. Nabavljena je i potrebna oprema, te je tradicoonalno održan i Memorijalni turnir „Petreković-Ratkajec-Franković“. 

Član radnog predsjedništva ove Skupštine Željko Kasik, ujedno i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Popovače, izrazio je zadovoljstvo činjenicom da klub broji 22 igrača te njihovom nazočnošću na Skupštini, a kao prioritetni cilj u usvojenom Planu rada naglasio je poticanje i promicanje sporta kroz redovno održavanje treninga i utakmica.

Skupštinu su pored ostalih gostiju pozdravili predsjednica Mjesnog odbora Donja Vlahinička Anica Janković, predsjednik Nogometnog središta Kutina Mirko Letić te predstavnici prijateljskih nogometnih klubova i udruga.