Društveni dom u Donjoj Gračenici poprima novo ruho

Završen je projekt rekonstrukcije krovišta i postavljanja nove gromobranske instalacije na društvenom domu Donja Gračenica.

Zbog dotrajalosti starog krovišta, odnosno prokišnjavanja istog, ali i potrebe uklanjanja salonitnih ploča Grad Popovača krenuo je u projekt rekonstrukcije krovišta te postavljanja nove gromobranske instalacije vrijedne više od 620 tisuća kuna.

 „Ovo je bila jedna od važnih investicija prije svega zbog zaštite unutrašnjosti, a isto tako i zbog potrebe za zamjenom dotrajale odvodnje, žlijebova i gromobranske instalacije zbog sigurnosti.  Ovih dana završili smo s tom investicijom započetom u 2019. godini, a treba napomenuti kako je riječ o domu koji je sjedište svih događanja u ovom mjestu. Koriste ga sve mjesne udruge, ali i građani za obiteljske proslave. U sklopu doma je i etno soba ali i trgovina te je važnost ove investicije s time i veća. Ova obnova će itekako doprinijeti kvalitetnijem životu mještana Donje Gračenice“ – poručio je gradonačelnik Josip Mišković. Obnova društevnog doma se nastavlja, trenutno se priprema projekt izrade fasade, te će  u godini pred nama središte Donje Gračenice dobiti novu, ljepšu vizuru.