Zimska čarolija – uz pjesmu najmlađih

Zimska čarolija tijekom proteklog vikenda okupila je velik broj Kutinčana, ali i ljudi koji su došli iz okolnih mjesta.
  

Direktorica Turističke zajednice Ivana Grdić rekla je kako je već sada vidljivo da će ovo biti najposjećenija manifestacija do sada. „Protekla dva tjedna bila su odlično posjećena. Prvenstveno govorim o vikendima kada smo i organizirali bogat program, posebno za djecu. Glazba, klizanje, ugostiteljska ponuda, božićni vlakić, dječje animacije, sastavni su dio vikenda na Zimskoj čaroliji. U susret Božiću tradicionalno palimo i adventsku svijeću tako da je sve u znaku nadolazećih blagdana“, rekla je Ivana Grdić.

  Zimska čarolija proteklog vikenda uključila je nastup polaznika Pop rock škole iz Siska, domaćih dječjih KUD-ova Moslavine i Repušnice, te nastup dječjeg zbora Mali jukebox. Uz navedene nastupe, pričale su se priče, održavale predstave, slikalo se s Djedom mrazom.



  Zamjenik gradonačelnika Damir Markuš upalio je treću adventsku svijeću, uz sv. misu na otvorenom koju je predvodio župnik crkve sv. Marije Snježne, vlč. Mate Draganović.



  Klizalište radi svakodnevno, a mnogi su se odlučili na sezonske karte koje su isplativije.
  

Sljedećeg vikenda uz redovan program bit će otvoren Božićni sajam za koji je ove godine prijavljen značajno veći broj zainteresiranih nego prošle godine, te je to i prilika za kupnju prigodnih božićnih poklona po povoljnim cijenama.