Snježana Delač objavljuje u međunarodnoj zbirci poezije

U ovim blagdanskim danima kad zbrajamo svoje uspjehe, radne, životne, umjetničke, Popovčanka Snježana Delač ponovo uspješno kroči međunarodnim stazama poezije i promovira Popovaču i Moslavinu.

U izdanju Diligo Libera izašla je međunarodna zbirka poezije „Jesenja sonata” u kojoj je i jedna Snježanina pjesma pod nazivom „Jesen i ja”. Jedinstvena međunarodna zbirka poezije u izdanju Kulture snova, donijela je tople darove adventskih stihova pjesnika iz Švicarske, Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Srbije i gotovo iz cijele Hrvatske. Pjesma Snježane Delač pod nazivom “Isusovo rođenje” dio je zbirke.

I posljednja, ali ne manje važna promocija održana je 18.12.2019. u Kloštar Ivaniću. Ogranak Matice hrvatske Kloštar Ivanić, Križ i Ivanić-Grad organizirali su predstavljanje književnog zbornika „Pabirci 2020.“. U Zborniku su objavljena djela moslavačkih autora – od poezije, proze do kratkih priča. Publici su se svojom poezijom predstavili prisutni autori ovog Zbornika – Maja Panić, Štefica Vanjek, Snježana Delač, Krunoslav Božić, Mirko Knjižek, Ivica Novosel, Ankica Pribanić i Miljenko Šimunović.

ISUSOVO ROĐENJE

Podarila sam sebe, kroz molitve Tebi,
novorođeni sine Božji.

Milost Tvoja stavila mi je osmijeh na lice,
sreću na stazu života!

Srce Ti svoje na dlanu pružam,
a ono radosno kuca dok dijelim sebe,
ove noći, svim ljudima svijeta!