PULS “Moslavački štrk” izlaže u Korenici

Pod pokroviteljstvom općine Plitvička Jezera u Kulturno-informativnom centru Korenica svečano je otvorena izložba „LIKI OD SRCA”, Ličkog ogranka „Moslavačkog štrka”, slikara: Marije Božić, Dijane Mlinarić-Daić i Željka Breka.

Autori izložbe zahvalili su svima koji su podrška u njihovom stvaralaštvu te načelniku Općine Plitvička Jezera Anti Kovač, što je izložbi „Liki od srca” pripala čast otvorenja likovno-kulturnog sadržaja galerijskog prostora Kulturno-informativnog centra Korenica.

Slikari Ličkog ogranka „Moslavačkog štrka” koreničkoj publici predstavili su se s više od 70 likovnih radova u tehnici akrila i impasta. Mnogobrojni posjetioci uživali su u prekrasnim radovima kojima su dominirali pejzaži i motivi iz prirode, ličkog kraja i Plitvičkih Jezera. Likovna djela eminentnih slikara Marije, Dijane i Željka, aktivnih članova PULS-a „Moslavački štrk” očarala su nazočne vjerodostojnim prikazom, bojama i savršenstvom ljepote prirode.

U Kulturno-informativnom centru Korenica slike izložbe „Liki od srca” se mogu pogledati do kraja godine, a nakon toga u istom prostoru planiraju se i nove izložbe, a jedna od njih će biti i ostalih članova PULS-a „Moslavački štrk”.