Pozivnica na Zimsku čaroliju – uz priče sv. Nikole i Bake Mraza, ledeni ples i kuhano vino(za odrasle:-)

Turistička zajednica Grada Kutine poziva građane na Zimsku čaroliju koja je posebno bogata vikend programom. Uz klizanje na ledu koje klizači posjećuju svakoga dana, na Trgu dr. Franje Tuđmana nude se i brojni drugi sadržaji, osobito za djecu, uz ugostiteljsku ponudu.
Nakon otvorenja Zimske čarolije prošlog vikenda danas u 17 h će biti održane radionice na temu sv. Nikole, a djeca će tijekom cijeloga vikenda moći uživati u plesnim animacijama uz Klub JUMP, te ledenim disco večerima uz popularnog DJ Tomeka.
Iz TZ Grada Kutine pozivaju građane na trg, te kratak predah od radnog tjedna uz kuhano vino i fritule, baš kako priliči adventskom raspoloženju.
U nedjelju će u 17.30 biti čitanje priča Bake Mraza, a u 19.15 bit će upaljena druga adventska svijeća nakon koje slijedi i glazba uz sastav Staro vino. Evo i pozivnice Turističke zajednice:

Čarobna zimska idila očekuje vas i ove godine u Kutini, od 30. studenog pa sve do 6. siječnja. Klizanje na otvorenom obogatite okusima raznih gastronomskih delicija, kao i brojnim zabavnim sadržajima za sve uzraste. Najljepšu adventsku fotografiju upotpuniti će bogati blagdanski ukrasi i dekoracije. Nema razloga da ne osjetite čaroliju zime!
Program kutinske Zimske čarolije održavati će se na Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje će dominirati klizalište sa ledenom stazom oko fontane. Ako vam klizanje ne ide, ne brinite! Pripremamo školu klizanja za djecu i odrasle, na vama je samo da se odvažite. A kada savladate klizanje, uživajte u disco večerima na ledu. 
I za naše najmlađe posjetitelje pripremaju se brojne aktivnosti, od animacije, kreativnih radionica i predstava, do božićnog vlakića, Kuće Djeda Mraza i drugih sadržaja. 31. prosinca u podne, održati će se i dječji doček Nove godine, uz zagarantiranu zabavu, a u večernjim satima, tradicionalno se priprema gradski doček uz veliki vatromet i proslavu do jutarnjih sati.
Kad pomislite na Božić, sigurno se sjetite tradicionalnog sajma. Naš kutinski Božićni sajam okupiti će obrtnike i umjetnike sa ponudom jedinstvenih i unikatnih proizvoda. Uz zvukove božićnih pjesama, dječjeg veselja, mirisa kuhanog vina i fritula, dovoljno je prepustiti se uživanju i upiti blagdanski ugođaj.

Dobrodošli ste! Jer čarolija bez vas neće biti potpuna.