Posjet Posebnom odjelu OŠ Zvonimira Franka

Predstavnici Grada Kutine s predsjednikom Dječjeg gradskog vijeća Gabrijelom Gredičekom i Editom Jurušić posjetili su Odjel za djecu s posebnim potrebama u OŠ Zvonimira Franka.
 

Kako je tom prilikom istaknuo ravnatelj škole Dario Duda, Odjel za djecu s posebnim potrebama broji 21 učenika s kojima rade tri defektologinje, Ina Grgić, Renata Klobučar i Senka Ćelap, te asistenti u nastavi koji im svakodnevno pomažu u radu.

 Bila je to prigoda za zajedničko božićno druženje i podjelu poklona djeci, a Grad je također bogatiji za uratke djece s posebnim potrebama koje su oni sami izradili za današnje goste. Ravnatelj škole i učiteljice Odjela za djecu s posebnim potrebama detaljnije su upoznali gradonačelnika s njihovim svakodnevnim aktivnostima koje su usmjerene na uspješno integriranje djece u odgojno obrazovni proces primjeren njihovim sposobnostima.
 

Zlatko Babić pohvalio je sve napore koji se ulažu kako bi učenici ove škole imali odgovarajući tretman i uspješno se integrirali u zajednicu, a uz božićnu čestitku obećao je podršku Grada Kutine u svim njihovim aktivnostima