SMOTRA ZIMSKE SLUŽBE

Zimska služba spremno dočekuje početak zimskih uvjeta na prometnicama. Izvijestio je to Zdenko Uzel, voditelj Zimske službe tvrtke Lonja Strug koja obavlja poslove zimske službe na području Grada Kutine.

Zdenko Uzel, voditelj Zimske službe Lonja-Strug d.o.o.

 UZEL Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić obavio je smotru zimske službe te je izrazio zadovoljstvo opremljenošću i pripremljenošću Zimske službe. T120 Zlatko BABIĆ Na području Grada Kutine prometnice u nadležnosti Županijske uprave za ceste čisti županijska zimska služba. Kako se ne bi dogodilo da je dio ceste u istom naselju očišćen, a drugi nije, jer je u nadležnosti druge zimske službe Grad Kutina i ŽUC postigli su dogovor o koordiniranom čišćenju prometnica u zimskim uvjetima. T130 Zlatko BABIĆ Pripravnost zimske službe počinje sutra, 15 studenog i trajat će do 15. travnja iduće godine. Čišćenje 170 km prometnica na području Grada Kutine u zimskim uvjetima odvijat će se prema Operativnom planu i utvrđenim prioritetima. Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić obavio je smotru zimske službe te je izrazio zadovoljstvo opremljenošću i pripremljenošću Zimske službe. UZEL Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić obavio je smotru zimske službe te je izrazio zadovoljstvo opremljenošću i pripremljenošću Zimske službe. T120 Zlatko BABIĆ Na području Grada Kutine prometnice u nadležnosti Županijske uprave za ceste čisti županijska zimska služba. Kako se ne bi dogodilo da je dio ceste u istom naselju očišćen, a drugi nije, jer je u nadležnosti druge zimske službe Grad Kutina i ŽUC postigli su dogovor o koordiniranom čišćenju prometnica u zimskim uvjetima. T130 Zlatko BABIĆ Pripravnost zimske službe počinje sutra, 15 studenog i trajat će do 15. travnja iduće godine. Čišćenje 170 km prometnica na području Grada Kutine u zimskim uvjetima odvijat će se prema Operativnom planu i utvrđenim prioritetima.

Zlatko Babić, gradonačelnik Kutine

Na području Grada Kutine prometnice u nadležnosti Županijske uprave za ceste čisti županijska zimska služba. Kako se ne bi dogodilo da je dio ceste u istom naselju očišćen, a drugi nije, jer je u nadležnosti druge zimske službe Grad Kutina i ŽUC postigli su dogovor o koordiniranom čišćenju prometnica u zimskim uvjetima.

Zlatko Babić, gradonačelnik Kutine

Pripravnost zimske službe počinje sutra, 15 studenog i trajat će do 15. travnja iduće godine. Čišćenje 170 km prometnica na području Grada Kutine u zimskim uvjetima odvijat će se prema Operativnom planu i utvrđenim prioritetima.