Rezultati rukometnih i nogometnih utakmica

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine u velikoj dvorani Sportskog centra, u moslavačkom derbiju, porazili su momčad Ivanića iz Ivanić-Grada rezultatom 24:21. Moslavina je sa 16 bodova na 2. mjestu tablice Prve hrvatske rukometne lige Sjever. Iduće subote u Kutini gostuje Rudar iz Ruda kod Samobora, trenutno vodeća momčad na tablici. Ta će utakmica odlučivati o jesenskom prvaku.
Nogometaši kutinske Moslavine u derbiju kola bili su domaćini momčadi Trešnjevke iz Zagreba te izgubili rezultatom 0:2. Iduće subote Moslavina igra u gostima zaostalu utakmicu protiv Lukavca s kojom će završiti jesenski dio natjecanja u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središte Zagreb. Naslov jesenskog prvaka osigurala je momčad Karlovca 1919.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Radnik je u Majuru sa 6:2 porazio Sokola iz Velike Ludine. Vatrogasac je na Husainu sa 4:1 bio bolji od Hajduka iz Sela. U Galdovu je Frankopan pobijedio Dinama iz Osekova sa 3:0. U Glini je Banovac sa 3:1 porazio Moslavca iz Popovače. Mladost je u Repušnici sa 2:3 izgubila od Topuskog dok je u Gornjoj Gračenici Voloder s visokih 0:9 poražen od Lekenika, vodeće momčadi na tablici.
U Drugoj županijskoj ligi Metalac je u Međuriću sa 6:2 bio bolji od Slavonca iz Lipovljana dok je u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad sa 2:1 pobijedio Lokomotivu iz Kutine. Jesenski prvak je momčad Pešćenice. (I.G.)