Rezultati rukometaša i nogometaša

Proteklog vikenda, 2. i 3. studenoga, odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Osijeku i od istoimene momčadi izgubili rezultatom 31: 30. Moslavina je i dalje s 12 bodova prva na tablici Prve hrvatske rukometne lige Sjever. Iduće subote Moslavina u Kutini dočekuje momčad Maksimir Pastela iz Zagreba.
Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Humu na Sutli i rezultatom 2:3 pobijedili domaću Stražu. Moslavina je trenutno na 3. mjestu tablice 4. hrvatske rukometne lige Središte. Na gradskom stadionu u Kutini juniori Moslavine su a 3:2 pobijedili Trešnjevku iz Zagreba dok su kadeti od istog kluba poraženi sa 1:3.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Banovac je u Glini porazio Voloder sa 2:0. U Popovači je Moslavac sa 2:1 bio bolji od TŠK 1932 iz Topolovca. Lekenik je sa 5:0 pobijedio Mladost iz Repušnice. U Sisku su Metalac i Sokol iz Velike Ludine odigrali neriješeno, 1:1. Neriješeno je bio i u Osekovu gdje su Dinamo i Libertas iz Novske igrali 3:3. U Budaševu je BSK izgubio od Vatrogasca iz Husaina sa 1:3. Na tablici vode Lekenik i Banovac.
U Drugoj županijskoj ligi Lokomotiva je u Kutini sa 3:2 pobijedila Metalac iz Međurića pa je vodstvo na tablici preuzela momčad Slavonca iz Lipovljana. U Gornjoj Jelenskoj je Jelengrad sa 8:1 pobijedio Jasenovac.
U Trećoj županijskoj ligi u Kutini je Matija Gubec sa 5:2 pobijedio Garića iz Ilove. U Donjoj Vlahničkoj Ekonomik je sa 3:4 poražen od Naftaplina iz Strušca. U Donjoj Gračenici je Moslavina sa visokih 12:0 pobijedila Strijelca iz Banove Jaruge. U Jamaricama je Dinamo izgubio od Mladosti iz Gornje Gračenice sa 1:8. Šartovac je bio bolji od Sloge iz Potoka sa 3:1. Za naslov jesenskog prvaka bore se Šartovac i Matija Gubec. (I.G.)