Sportski vikend 2. i 3. studenog

Ovog vikenda, 2. i 3. studenoga, igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine u subotu gostuju u Osijeku kod istoimene momčadi. Moslavina je trenutno sa 12 bodova na prvom mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever dok je Osijek treće plasirana momčad.
Nogometaši kutinske Moslavine, članovi 4. hrvatske nogometne lige Središte, u subotu gostuju u Straži kod istoimene momčadi dok juniori i kadeti Moslavine u nedjelju, na Gradskom stadionu u Kutini, igraju protiv momčadi Trešnjevke iz Zagreba.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju: u Glini Banovac i Voloder, u Popovači Moslavac i TŠK 1932 iz Topolovca, u Lekeniku Lekenik i Mladost iz Repušnice te u Sisku Metalac i Sokol iz Velike Ludine. U nedjelju igraju u Osekovu Dinamo i Libertas iz Novske te u Budaševu BSK i Vatrogasac iz Husaina.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju igraju u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Jasenovac te u Kutini Lokomotiva i Metalac iz Međurića koji je vodeća momčad prvenstva.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu u Kutini igraju Matija Gubec i Garić iz Ilove, a u nedjelju u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Naftaplin iz Strušca, u Šartovcu Šartovac i Sloga iz Potoka, u Donjoj Gračenici Moslavina i Strijelac iz Banove Jaruge te u Jamaricama Dinamo i Mladost iz Gornje Gračenice. Sve nogometne utakmice počinju u 14 sati. (I.G.)