Sportski vikend 19. i 20. listopada

Ovog vikenda igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine u subotu, 19. listopada, gostuju u Prelogu kod istoimene momčadi. Moslavina je sa 8 bodova vodeća momčad Prve hrvatske rukometne lige Sjever.
Nogometaši kutinske Moslavine, u sklopu 4. hrvatske nogometne lige Središte, gostuju u nedjelju, 20. listopada, u Odri kod istoimene momčadi. Moslavina trenutno ima 16 bodova i zauzima 6. mjesto na tablici. Juniori i kadeti Moslavine u nedjelju na gradskom stadionu u Kutini dočekuju momčad Jaruna iz Zagreba.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Popovači Moslavac i Mladost iz Repušnice te u Lekeniku Lekenik i Sokol iz Velike Ludine. U nedjelju igraju u Gornjoj Gračenici Voloder i Radnik iz Majura te u Osekovu Dinamo i Vatrogasac iz Husaina.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju se sastaju u Bročicama Strug i Metalac iz Međurića, u Gornoj Jelenskoj Jelengrad i Pešćenica te u Kutini Lokomotiva i Zeleni Brijeg iz Siska.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu u Kutini igraju Matija Gubec i Naftaplin iz Strušca, a u nedjelju u Ilovi Garić i Sloga, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Dinamo iz Krča, u Šartovcu Šartovac i Strijelac iz Banove Jaruge te u Donjoj Gračenici Moslavina i Dinamo iz Jamarica. Sve nogometne utakmice počinju u 15 i 30 sati.