Sportski vikend 11. i 12. listopada

Ovog vikenda igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine u subotu, 12. listopada, u 18 i 30 sati u velikoj dvorani Sportskog centra u Kutini dočekuju momčad Požege. Moslavina je trenutno vodeća na tablici Prve hrvatske rukometne lige Sjever.
Nogometaši kutinske Moslavine u zaostaloj su utakmici 4. hrvatske nogometne lige Središte poraženi u Karlovcu od istoimene momčadi sa 2:0. U subotu u 15 i 30 sati na Gradskom stadionu u Kutini dočekuju momčad Zeline iz Svetog Ivana Zeline. Juniori i kadeti Moslavine u nedjelju gostuju u Brezovici kod Zagreba.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Velikoj Ludini Sokol i Dinamo iz Osekova, a na Husainu Vatrogasac i Moslavac iz Popovače. U nedjelju u Repušnici igraju Mladost i Banovac iz Gline.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se u Sisku sastaju Zeleni Brijeg i Jelengrad iz Gornje Jelenske, a u nedjelju u Staroj Subockoj Croatia i Lokomotiva iz Kutine te u Međuriću Metalac i Jasenovac.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju igraju: u Donjoj Gračenici Moslavina i Matija Gubec iz Kutine, u Gornjoj Gračenici Mladost i Šartovac, u Banovoj Jarugi Strijelac i Ekonomik iz Donje Vlahiničke, u Krču Dinamo i Garić iz Ilove te u Potoku Sloga i Naftaplin iz Strušca. Sve nogometne utakmice počinju u 15 i 30 sati. (I.G.)