Moslavac open 2019

Više od 130 natjecatelja iz četiri zemlje pristiglo je na drugi turnir koji organizira popovački Kickboxing klub “Moslavac”. Natjecanja u tatami disiplinama održana su 19. listopada u sportskoj dvorani OŠ Zorke Sever.

Turnir je otvorio gradonačelnik Popovače Josip Mišković.: „Zaista mi je drago da se jedan ovakav turnir održava u Popovači. Zahvaljujem se Savezu jer je odabralo upravo Popovaču za domaćinstvo, te se zahvaljujem Kickboxing klubu “Moslavac” na organizaciji. Bitno je da se bavimo sportom, da se družimo. Svi vi ovdje ste pobjednici, upravo zato jer se bavite sportom“ – poručio je gradonačelnik.

Dodajmo kako su natjecatelji pristigli iz 20 klubova, odradili su 205 borbi, a ukupno je najuspješniji klub na turniru bio domaćin, Kicboxing klub „Moslavac“. Ukupno su osvojili devet zlatnih medalja, jedanaest srebrnih i dvanaest brončanih medalja.

Predsjednik kluba Stjepan Jaić iznimno je ponosan na uspjeh natjecatelja i organizaciju ovog turnira, te se nada kako će iduće godine Popovača biti domaćin natjecanja višeg ranga.