Sportski vikend 7. i 8. rujna

Ovog vikenda igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Kutinska Moslavina sutra, u subotu, 7. rujna, na stadionu u Kutini dočekuje Slogu iz Jazavice, novog člana 4. hrvatske nogometne lige.
U Prvoj županijskoj ligi u subotu se sastaju u Novskoj Libertas i Vatrogasac iz Husaina, a u Popovači Moslavac i BSK iz Budaševa. U nedjelju igraju u Repušnici Mladost i Radnik iz Majura, u Velikoj Ludini Sokol i TŠK 1932 iz Topolovaca, u Gornjoj Gračenici Voloder i Hajduk iz Sela te u Osekovu Dinamo i Lekenik.
U Drugoj županijskoj ligi u nedjelju igraju u Međuriću Metalac i Sloga iz Hrastovice, u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Češko Selo te u Kutini Lokomotiva i Sokol iz Rajića.
U Trećoj županijskoj ligi u subotu se u Kutini sastaju Matija Gubec i Strijelac, a u nedjelju igraju u Krču Dinamo i Mladost iz Gornje Gračenice, u Potoku Sloga i Dinamo iz Jamarica, u Strušcu Naftaplin i Moslavina iz Donje Gračenice, u Ilovi Garić i Brinjani te u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Šartovac.
Sve utakmice počinju u 17 sati. (I.G.)