Sportski vikend, 14. i 15. rujna

Proteklog je vikenda počela nova natjecateljska sezona u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever. Kutinska Moslavina je u velikoj dvorani Sportskog centra bila domaćin Medveščaku iz Zagreba i porazila ga sa 27:19. Iduće subote, 21. rujna, Moslavina gostuje u Virovitici kod momčadi Vira koja je najavila borbu za vrh tablice.
Važnu pobjedu u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središte izborili su nogometaši kutinske Moslavine koji su na gradskom stadionu u Kutini pobijedili Tondach iz Bedekovščine sa 3:2. Juniori i kadeti Moslavine igrali su protiv Libertasa iz Novske. Juniori su odigrali neriješeno, 1:1, dok su kadeti pobijedili sa 2:1.
Odigrana su i prvenstvena kola u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova. U Prvoj županijskoj ligi Dinamo iz Osekova je na gostovanju u Budaševu pobijedio BSK-a sa 1:5. Istim je rezultatom, 5:1, Metalac u Sisku porazio Moslavca iz Popovače. U Velikoj Ludini je Sokol sa 6:3 pobijedio Voloder dok je Vatrogasac na Husainu sa 4:1 bio bolji od TŠK-a 1932 iz Topolovca. U Repušnici je Mladost izgubila od Libertasa iz Novska sa 1:5.
U Drugoj županijskoj ligi Lokomotiva iz Kutine je na gostovanju u Petrinji pobijedila Češko Selo sa 0:1. U Lipovljanima je Slavonac sa 4:1 bio bolji od Jelengrada iz Gornje Jelenske. U Staroj Subockoj je Croatia izgubila sa 3:6 od Metalca iz Međurića.
U Trećoj županijskoj ligi Šartovac je izgubio od Matije Gupca iz Kutine sa 1:2, u Donjoj Gračenici je Moslavina poražena sa 3:4 od Garića iz Ilove. U Jamaricama je Dinamo sa 0:4 izgubio od Naftaplina iz Strušca. U Gornjoj Gračenici je Mladost izgubila od Sloge iz Potoka sa 3:7. U Banovoj Jarugi je Strijelac sa 5:4 bio bolji od Dinama iz Krča. (I.G.)