Otvorenje bazena – 15. lipnja

Ovogodišnja sezona kupanja na kutinskom gradskom bazenu počinje u subotu 15. lipnja od 10 sati prijepodne. Tom prigodom, radove na uređenju bazena obišli su gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, pročelnik UO za komunalni sustav, građenje i uređenje okoliša, Eduard Gelešić te direktor Športskog centra Kutina, Renato Habek uz suradnike.

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić tom prigodom je istaknuo da su na gradskom bazenu ovih dana završeni pripremni radovi koji su se sastojali od detaljnog čišćenja, bojanja korita bazena te pripreme sustava za pročišćavanje vode kako bi se s današnjim danom moglo započeti s punjenjem bazena i kako bismo spremno dočekali novu sezonu kupanja na kutinskom gradskom bazenu.

„Vrijedni radnici Športskog centra Kutina kroz cijeli ovaj tjedan rade užurbano na pripremama za početak sezone kupanja koja kreće u subotu, 15. lipnja u vremenu od 10 sati prijepodne. Radno vrijeme bazena će do kraja mjeseca lipnja biti od 10 – 19 sati, od 01. – 31. srpnja u vremenu od 9 – 20h dok će ponovno u kolovozu radno vrijeme gradskog bazena biti od 10 – 19 sati o čemu će građani Grada Kutine i naši korisnici biti upoznati putem društvenih mreža“, istaknuo je Renato Habek, direktor Športskog centra Kutina te dodao da je kod cijena ulaznica napravljena mala promjena te da ove godine predškolska djeca do 7 godina starosti imaju besplatan ulaz u prostor bazena, a djeca od 7 – 15 godina ulaz plaćaju dnevnom ulaznicom od 15 kn. Za odrasle iznad 15 godina dnevna ulaznica će iznositi 20 kn.

Cijena sezonske karte za djecu do 15 godina iznosi 150 kn, a za odrasle 200 kuna.  Kao novina od prošle, a nadopunjena ove godine je obiteljska ulaznica čija cijena iznosi 500 kuna te uz nju cijela obitelj ostvaruje neograničeno kupanje na gradskom bazenu tijekom cijele sezone.

Renato Habek, direktor Športskog centra Kutina pozvao je sugrađane na poštivanje Dnevnog reda koji će biti objavljen na prostoru bazena kao i uputa spasioca te dežurnog djelatnika kako bi sezona prošla u radosti i veselju bez dodatnih neželjenih posljedica.(izvor:www.kutina.hr)