Solo koncert – Matija Dragojlović (i gosti)

Mladi gitarist Matija Dragojlović sinoć je u kutinskom Domu kulture izveo svoj prvi solo koncert. Koncertom je obilježio završetak osmogodišnje škole i osnovnoškolskog obrazovanja u Osnovnoj glazbenoj školi Borisa Papandopula.

Uz goste, mahom svoje prijatelje iz glazbene škole, okušao se i u rock izdanju uz rock bend koji se okupio za ovu prigodu. Matija Dragojlović čest je gost kulturnih događanja, te ga mnogi Kutinčani dobro znaju, a najčešće je muzicirao s kolegicom Ingom Potnar.
 

Na nastupu je prevladavao klasični repertoar kojega je Matija uvježbao sa svojim dugogodišnjim učiteljem gitare Tomislavom Horvatom, s kojim je ovaj puta zajedno nastupio u dojmljivoj izvedbi.

Gošće mladog glazbenika uz Ingu Potnar, bile su i Leona Obrad i Antonija Karadža učenice OGŠ B. Papandopula s kojim su nastupile u duetu s klasičnim repertoarom.

Inga Potnar nastupila je i s profesoricom Oksanom Šnajder na violinama, a zajedno s Matijom okušala se i u rock bendu.
 

Matija Dragojlović na gitari, Martin Manwe Kurtz na bubnjevima, Matija Krmek na gitari, Hrvoje Kujundžić na bas gitari, te Mario Merhaut na klavijaturama čine bend TNT koji je zaključio ovaj koncert s rock uspješnicama koji je na ležeran način vodila Alma Škiljić.

Koncert je pratila brojna publika među kojom i gradonačelnik Kutine, Zlatko Babić.

o sigurno nije i posljednji koncert Matije Dragojlovića, jer njegov glazbeni put zapravo sada počinje, s kvalitetnim temeljima koje je stekao u Osnovnoj glazbenoj školi Borisa Papanodpula.