Sportski vikend 25. i 26. svibnja

Ovog se vikenda nastavlja prvenstveno natjecanje u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi te u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Kutinska Moslavina u subotu, 25. svibnja, gostuje u Strmcu Samoborskom kod momčadi Save. Moslavina je na pretposljednjem mjestu na tablici i bori se za opstanak u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središte.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Majuru Radnik i Voloder te u Velikoj Ludini Sokol i Banovac iz Gline. U nedjelju, 26. svibnja, u Starom Grabovcu igraju Sloga iz Jazavice i Dinamo iz Osekova te u Budaševu BSK-a i Vatrogasac iz Husaina.
U Drugoj županijskoj ligi sve utakmice se igraju u nedjelju, a sastaju se: u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Strug iz Bročica, u Repušnici Mladost i kutinska Lokomotiva te u Međuriću Metalac i Zeleni Brijeg iz Siska.
U Trećoj županijskoj ligi u subotu igraju u Donjoj Gračenici Moslavina i Garić iz Ilove, a u nedjelju igraju u Krču Dinamo i Brinjani, u Strušcu Naftaplin i Matija Gubec iz Kutine, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Sloga iz Potoka te u Šartovcu Šartovac i Strijelac iz Banove Jaruge. Sve nogometne utakmice počinju u 17 i 30 sati. (I.G.)