Rezultati nogometnih utakmica 18. i 19. svibnja

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi te u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Odri i od istoimene su momčadi poraženi sa 3:1. Iduće kolo Moslavina gostuje u Strmcu Samoborskom kod momčadi Save. Pioniri Moslavine igrali su na gradskom stadionu u Kutini protiv vršnjaka iz Lučkog. Stariji pioniri odigrali su neriješeno, 0:0, kao i mlađi čija je utakmica završila 3:3. Iduće kolo pioniri igraju protiv Lokomotive u Zagrebu.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Vatrogasac je na Husainu sa 5:1 porazio Radnika iz Majura. U Osekovu je Dinamo izgubio sa 2:4 od Moslavca iz Popovače dok je Voloder u Voloderu porazio Sokola iz Velike Ludine sa 2:1. I dalje je prva Sloga iz Jazavice sa 58 bodova, a prati je Vatrogasac iz Husaina sa 55 bodova.
U Drugoj županijskoj ligi Lokomotiva je u Kutini odigrala neriješeno, 1:1, s Metalcem iz Međurića. U Gornjoj Jelenskoj Jelengrad je sa 4:3 pobijedio Mladost iz Repušnice koja je već osvojila naslov prvaka i plasman u Prvu županijsku ligu.
U Trećoj županijskoj ligi Matija Gubec je u Kutini sa 13:0 porazio Ekonomika iz Donje Vlahiničke. Brinjani su izgubili od Moslavine iz Donje Gračenice sa 0:11. U Jamaricama je Dinamo sa 1:5 poražen od Dinama iz Krča. U Potoku je Sloga sa 2:1 pobijedila Šartovca. U Ilovi su Garić i Naftaplin iz Strušca podijelili bodove odigravši 2:2. Vodi Matija Gubec sa 45 bodova i nedostaje mu još jedan bod da potvrdi naslov prvaka. (I.G.)