Rezultati rukometaša i nogometaša

Proteklog vikenda odigrane su redovne prvenstvene utakmice u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Osijeku i od istoimene su momčadi poraženi sa 23:22. Moslavina je sa 31 bodom, dva kola prije kraja prvenstva, na 4. mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever. Iduće kolo igrat će se 27. travnja kada Moslavina u Kutini dočekuje momčad Medvešćaka iz Zagreba.
Nogometaši kutinske Moslavine izborili su pobjedu na gostovanju u Odranskoj Obreži gdje su porazili Dinamo sa 1:2. Moslavina je i dalje predzadnja na tablici 4. hrvatske nogometne lige Središte. Iduće kolo se zbog praznika igra u četvrtak, 18. travnja, kada u Kutini gostuje momčad Zeline. U povodu proslave 100. obljetnice osnutka Hrvatskog nogometno-športskog kluba Moslavina u utorak, 16. travnja, u 17 sati Moslavina će na Gradskom stadionu u Kutini igrati prijateljsku utakmicu protiv prvoligaša, HNK-a Gorice iz Velike Gorice.
Proteklog su vikenda odigrane i prvenstvene utakmice u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. U Prvoj županijskoj ligi Moslavac je u Popovači sa 4:1 porazio Topusko. Sokol iz Velike Ludine na gostovanju u Sisku bio je bolji od Metalca rezultatom 2:3. U gostima je pobijedio i Voloder koji je u Topolovcu sa 0:1 pobijedio TŠK-a 1932. Na Husainu je Vatrogasac bio bolji od Frankopana iz Galdova sa 3:2, a Dinamo iz Osekova je sa 0:2 svladao Lekenik. Na tablici i dalje vodi Sloga iz Jazavice.
U Drugoj županijskoj ligi Mladost iz Repušnice je sa 2:4 pobijedila Sokola u Rajiću i zadržala prvo mjesto na tablici. Metalac iz Međurića je poražen sa 4:1 od Češkog Sela u Petrinji. Sunjski je u Sunjskog Gredi pobijedio sa 3:1 Jelengrad iz Gornje Jelenske dok je kutinska Lokomotiva sa 0:3 svladala Croatiju u Staroj Subockoj.
U Trećoj županijskoj ligi Matija Gubec iz Kutine je s visokih 7:1 bio bolji od Garića iz Ilove te je i dalje vodeći na tablici. U Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik je izgubio sa 1:2 od Moslavine iz Donje Gračenice. Šartovac je porazio Dinamo iz Krča sa 8:1. Strijelac je u Banovoj Jarugi sa 1:2 izgubio od Dinama iz Jamarica. U Potoku je Sloga sa 2:1 bila bilja od Brinjana. (I.G.)