Čestitka gradonačelnika uz obljetnicu Bljeska i Praznik rada

Drage Kutinčanke i Kutinčani,

Grad Kutina ove godine Međunarodni praznik rada obilježava u znaku oporavka gospodarstva, ulaganja u infrastrukturu i realizaciji brojnih projekata koji imaju za cilj rast standarda naših sugrađana.
Samo zajedničkom suradnjom, povjerenjem, međusobnim uvažavanjem, i prije svega radom, možemo postići puno više i naš grad nastaviti razvijati kako bi zadržali mlade i kako bi svi koji žele raditi imali jednake mogućnost za zapošljavanjem i osiguravanjem bolje budućnosti.
1. svibnja obilježavamo i 24. godišnjicu vojno-redarstvene operacije „Bljesak“, prisjećamo se 1995. godine kada je rano ujutro počela uspješna vojna operacija oslobođenja područja zapadne Slavonije. S ponosom i tugom sjećamo se svih onih koji su dali svoje živote kao žrtvu za Domovinu i slobodu u kojoj mi danas uživamo.
Ne postoji veća žrtva od davanja svog života za drugoga, stoga moramo biti vječno zahvalni i ne dozvoliti da se ikada zaboravi.
U ime Grada Kutine i u svoje osobno ime čestitam Vam 1. svibnja, Međunarodni praznik rada i 24. obljetnicu vojno-redarstvene operacije „Bljesak“.

Gradonačelnik
Zlatko Babić