Sportski vikend 16. i 17. ožujka

Ovog vikenda igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Rukometaši kutinske Moslavine u subotu, 16. ožujka, gostuju u Vidovcu kod istoimene momčadi. Moslavina je trenutno sa 24 boda na 4. mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever.
Nogometaši kutinske Moslavine nastavljaju borbu za opstanak u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središte. U subotu, 16. ožujka, gostuju u Petrinji kod Mladosti, trenutno drugoplasirane momčadi na tablici. Juniori Moslavine u nedjelju, 17. ožujka, gostuju u Križu kod ekipe Sloge, a stariji i mlađi pioniri u Krapini kod Zagorca.
Igraju se i redovna kola Prve i Druge županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. U subotu, 16. ožujka, sastaju se u Topolovcu TŠK 1932 i Moslavac iz Popovače, na Husainu Vatrogasac i Topusko, u Lekeniku Lekenik i Sokol iz Velike Ludine i u Novskoj Libertas i Voloder. U nedjelju, 17. ožujka, igraju u Osekovu Dinamo i Frankopan iz Galdova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu igraju u Hrvastskoj Dubici Mladost-Una i Metaslac iz Međurića te u Sisku Zeleni Brijeg i kutinska Lokomotiva. U nedjelju u Selima igraju Hajduk i Mladost iz Repušnice, a u Lipovljanima Slavonac i Jelengrad iz Gornje Jelenske.
Sve nogometne utakmice počinju u 15 sati osim utakmice u Sisku između Zelenog Brijega i kutinske Lokomotiva koja počinje u 17 i 30 sati. (I.G.)