Rezultati rukometaša i nogometaša

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Rukometaši kutinske Moslavine nastavljaju s dobrim igrama u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever. Na gostovanju u Vidovcu porazili su istoimenu momčad rezultatom 27:28. Moslavina se sa 26 bodova zadržala na 4. mjestu tablice. Iduće subote derbi kola igrat će se u Kutini gdje Moslavina dočekuje trećeplasiranu momčad Viro iz Virovitice.
Na gostovanju u Petrinji, kod drugoplasirane Mladosti, nogometaši kutinske Moslavine doživjeli su poraz od 3:0 te su i dalje na 16. pretposljednjem mjestu na tablici 4. hrvatske nogometne lige Sjever. U klubu je došlo do smjene trenera pa će seniorsku momčad Moslavine već na slijedećoj domaćoj utakmici u subotu, 23. ožujka, protiv Tondacha iz Bedekovčine, voditi Zoran Buinac.
Igrala su se i redovna prvenstvena kola Prve i Druge županijske nogometne lige. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova. U Prvoj županijskoj ligi Moslavac iz Popovače gostovao je u Topolovcu i od TŠK-a 1932 izgubio sa 3:0. Vatrogasac iz Husaina je porazio sa 3:1 Topusko, a Sokol iz Velike Ludine je u gostima sa 0:3 pobijedio Lekenik. U Osekovu je Dinamo izgubio od Frankopana iz Galdova sa 0:2. U Novskoj je Libertas sa visokih 8:0 porazio Voloder i najavio borbu za prvo mjesto koje i dalje drži Sloga iz Jazavice.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi vodeća je momčad, Mladost iz Repušnice, gostovala u Selima kod Hajduka i pobijedila sa 1:2. U Hrvatskoj Dubici su Mladost-Una i Metalac iz Međurića odigrali neriješeno, 2:2. Neriješeno je završilo i u Lipovljanima gdje su Slavonac i Jelengrad iz Gornje Jelenske odigrali 1:1. U Sisku je Zeleni Brijeg sa 5:3 pobijedio Lokomotivu iz Kutine. Prvenstvo se nastavlja idućeg vikenda. (I.G.)