Poziv mještanima na uključivanje u vatrogasce

Upravni odbor DVD-a Voloderski Krivaj pozvao je sve novodoseljene mještane ovog naselja da se uključe u rad Dobrovoljnog vatrogasnog društva.

„Društvo ima 31 člana, a sukladno tom broju smo i kategorizirani odnosno opremljeni. No tu smo da pomognemo u slučaju potrebe. I tijekom protekle godine redovito smo održavali opremu i prostorije te provodili planirane preventivne aktivnosti. Imali smo jednu intervenciju, a nažalost za natjecanja nismo uspjeli kompletirati ekipu. Odazivali smo se na sve aktivnosti u organizaciji Vatrogasne zajednice i dali svoj doprinos realizaciji istih, te smo održavali i unaprjeđivali kvalitetne odnose sa doborovljnim vatrogasnim društvima i ostalim udrugema koje djeluju u našem okruženju”- naglašeno je na Skupštini društva u okviru usvojenog Izvješća Upravnog odbora DVD-a Voloderski Krivaj. Kao jedan od prioritetnih ciljeva definiranih Planom rada DVD-a za ovu godinu jest aktivan rad na pomlađivanju i ukupnom povećanju članstva u Društvu.

Zahvale na dosadašnjem radu kao i želju za ispunjenjem svih planiranih inicijativa okupljenim članovima DVD-a Voloderski Krivaj izrazili su gradonačelnik Josip Mišković, te predsjednik gradske Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres.