29. obljetnica HSLS-a Kutina

HSLS Kutina je u proteklih 29 godina rada u Kutini bila stranka koja donosi ideje, predlaže konkretne projekte te osluškujući građane rješava njihove probleme i prihvaća njihove prijedloge. HSLS je zajedno s građanima u prošla gotovo tri desetljeća prošao turbulentna i teška razdoblja, Domovinski rat, stvaranje hrvatske države, a nakon toga i brojne projekte u Kutini u kojima su članovi HSLS-a ostavili nepovratni trag u svim segmentima razdvoja Kutine sve do danas. Rekao je to Davor Kljakić, predsjednik HSLS-a Kutina na konferenciji za novinare povodom 29. obljetnice osnivanja ogranka.

Davor Kljakić, predjednik HSLS-a Kutina

HSLS će do kraja godine biti osvježen. U aktivnu politiku i rad stranke bit će uključena nova lica, a to će se vidjeti već na idućim Izborima za zastupnike u Europskom parlamentu na kojima HSLS izlazi samostalno, rekao je Dubravko Obadić, predsjednik županijske organizacije HSLS-a.

Dubravko Obadić, predsjednik HSLS-a SMŽ

Ana Balaško, članica Gradskog vijeća Kutine zahvalila je vodstvu stranke na povjerenju i uvrštenju na listu HSLS-a za Izbore za Europski parlament

Ana Balaško, kandidatkinja na listi HSLS-a na izborima za Europski parlament

HSLS Kutina i nakon tri desetljeća s jednakom energijom želi raditi za javno dobro svih građana te će i dalje biti pokretač, pozitivna snaga i dosljedan u svojoj politici, poručeno je na kraju konferencije za novinare i obilježavanje 29. obljetnice HSLS-a Kutina.