4 zlata i srebro članovima Kick boxing kluba Kutina

U Karlovcu je održan EK 2019. za sve uzraste u svim disciplinama kickboxinga, point fighting, light contact, kick light, glazbene forme, full contact, low kick i K1. Prijavljeno je ukupno 10108 natjecatelja u 1890 nastupa. Natjecatelji su došli iz 31 države sa 4 kontinenta, 179klubova. U izuzetno jakoj konkurenciji kutinski natjecatelji su uspjeli osvojiti 4 zlata i jedno srebro.



Prvog dana natjecanja u subotu najbolje je radio naš mlađi kadet Vanja Burmudžija u point fightingu i zabilježio je do zlata 4 pobjede. Vanja je pokazao, da ulazi sve bolji natjecateljski ritam, te se od njega mogu očekivati u budućnosti još i bolji rezultati.
Pobjedio je : 1/8 Bedi Miklos (H) 9:1; ¼ Prokopof Stefan (BUL)10:0; ½ Maltiysziki Bendeguz (H) 8:3 i f:Nordio Federicio 7:2.


Mlađa kadetkinja Tara Gačeša osvojila je srebro. U ½ pobijedila je Mušnjak Margaretu s 8:3,a finale izgubila od Magdić Ele iz Slunja s 13:3.
Drugog dana natjecanja izvrsno su radili stariji kadet Šimun Filipović i juniorke Una Maravić i Doris Magdić.



Šimun Filipović osvojio je prvo mjesto u kick lightu u kategoriji starijih kadeta-69kg. Vodio je odlične borbe s raspoložinim protivnicima i uspio zabilježiti tri odlične pobjede.
U ¼ Zalan Vilhelm (H)3:0; ½ Dukić Enio (Zadar)3:0; f Lautenschlager Jonaca (A) 3:0.
Una Maravić je vodila bespoštednu borbu sa svojim protivnicama u kick lightu -55kg. Pokazala je vrlo visoku odlučnost i odličan temperament te je svoje protivnice nadvladala s odličnim nožnim tehnika,te dobrim taktičkim kretanjem u borlištu. Pobijedila je: ¼ Kreidel Veronica (A) 3:0; ½ Czeguny Cintia (H) 2:1; f:Nikolova Kristina(BUL) 3:0.
Naša Teškašica u +70 kg kick lighta Doris Magdić je u finalnoj borbi svladala Jagnjić Taru (Mali Lošinj) 3:0
U od kadeta u point fightingu natjecali su se još: Anđelina Filipović, Mateo Šeoek,Antea Tomašković,Patrik Šulc i Kristijan Koprek no ispali su u eliminacijskim borbama. Od juniora u eliminacijama je ispao Ivan Šokakac u disciplini kick lighta.
S ovim izvrsnim rezultatima ulazimo u daljnja vrlo jaka natjecanja; ‘Grand Prix BiH 2019; HP K-1 S/J;PF S; LC-S.