ŽENE SU SNAGA ZAJEDNICE

Zaklada Sandra Stojić potpisala je Ugovore o zaposlenju 20 žena na dvije godine u projektu #ŽeneSuSnagaZajednice. Riječ je o projektu Zaklade vrijednom 4 mil. kn kroz nacionalni program Zaželi zapošljavanja žena iz teže zapošljive skupine.

Biserka Stojić, upraviteljica izrazila je zadovoljstvo zbog početka projekta te je naglasila kako je sigurna da će projekt uspjeti jer Žene jesu snaga zajednice.

Biserka Stojić sa novim zaposlenicama u projektu Žene su snaga zajednice
Biserka Stojić sa novim zaposlenicama u projektu Žene su snaga zajednice

U projketu Žene su snaga zajednice 20 žena će svakodnevno brinuti o 100 građana Kutine te će im biti velika pomoć u kućanstvu, a lokalna zajednica će dobiti novu vrijednost.

U projektu su zaposlene žene iz skupine teže zapošljivih žena. Mnoge su od njih ostale bez posla te im je današnje potpisivanje ugovora vratilo nadu i uvjerilo ih da su još uvijek potrebne i važne u svojoj lokalnoj zajednici.

Svjetlana Posarić bila je zaposlena 13 godina, onda je ostala bez posla te je protekle četiri godine volontirala u Zakladi Sandra Stojić…

Svjetlana Posarić potpisala je Ugovor o radnom odnosu u prjoektu Žene su snaga zajednice
Svjetlana Posarić potpisala je Ugovor o radnom odnosu u prjoektu Žene su snaga zajednice

 

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić izrazio je zadovoljstvo što je Grad Kutina partner u ovom projektu te je čestitao Zakladi i zaposlenim ženama i izrazio uvjerenje u uspjeh projekta.

Nakon današnjeg potpisivanja Ugovora o radnom odnosu sa Zakladom žene zaposlene u projektu Žene su snaga zajednice počet će raditi u ponedjeljak 1. listopada.