41. Kup Petrokemije i 21. Gradsko vatrogasno natjecanje

Ženska ekipa DVD-a Ribnica pobjednica je 41. Vatrogasnog kupa Petrokemije te im je uručen prijelazni pehar za pobjednike Kupa.. Djevojke iz Ribnice i prošle su godine bile najbolje na ovom natjecanju.

Uz kup Petrokemije na gradskom stadionu u Sportskom parku održano je i Gradsko vatrogasno natjecanje na kojem je nastupilo 25 ekipa.

U kategoriji ženskih B ekipa prva tri mjesta osvojile su ekipe DVD-a: Jamarice, Banova Jaruga i Janja Lipa, u kategoriji A ekipa nastupile su dvije ekipe: Banova Jaruga i Janja Lipa.

 

U kategoriji muških B ekipa na gradskom vatrogasnom natjecanju prva tri mjesta osvojile su ekipe DVD-a Jamarice, Zbjegova i Kutina grad. U kategoriji muških A ekipa poredak prve tri ekipe je slijedeći: Repušnica, Jamarice, Katoličke Čaire.

 

U natjecanju za Kup Petrokemije u konkurenciji žena B ekipa prva tri mjesta osvojile su ekipe DVD-a Jamarice, Banova Jaruga i Janja LIPA. U konkurenciji ženskih A ekipa poredak je slijedeći. Ribnica, Banova Jaruga, Repušnica.

U konkurenciji muških B ekipa za KUP Petrokemije prva tri mjesta osvojile su ekipe: Donja Gračenica, Daruvar, Jamarice.     U konkurenici muških A ekipa za KUP Petrokemije prvo mjesto osvojio je DVD Trebarjevo desno, drugi je DVD Donja Gračenica, a treće mjesto osvojio je DVD Repušnica.

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, predsjednik VZG Kutine Slavko Špičak i zapvojednik VZG Kutine Mario Paluh čestitali su sudionicima vatrogasnih natjecanja na rezultatima i pokazanoj spremnosti.