Kutinčanima 4 zlata i 4 bronce

U subotu 7.04.u Bihaću je održan 19.internacionalni kickboxing turnir u kickboxingu. Natjecalo se ukupno 370 natjecatelja iz 4 zemlje i 44 kluba. Pokazane su vrlo zanimljive borbe i dobra priprmljenost natjecatelja u svim sportskim disciplinama kickboxinga.Kutinjani su postigli vrlo dobre rezultate. Senior Đuro Martinović ponovo je radio odlično i osvojio zlatnu medalju kicklightu -69kg. Pobijedio je u ½ Simon Stubelj FFS&Budokai 3:0;u finalu Ibrahim Gverić  ‘Zino’ Bihać 2:1.

Junior Tomislav Martinović također je jako dobro radio light contact i pobjedio u skupini -69 kg u finalnoj borbi Mešu Bakira iz Fojnice s 3:0.

U point fightingu od mlađih kadeta ponovo je odličan bio Vanja Burmudžija pobjedivši u finalu skupine -37kg Lucijana Ivanovića iz Kickboxing kluba Glina sa 6:0; dok je polufinale skupine -42kg izgubio od Ivana Maretića  ‘Jastreb’Jastrebarsko sa 6:0.

Tara Gačeša je ispala u ½ izgubivši borbu od odlične slunjanke Ele Magdić s 11:2.

U kategoriji djece najbolje se snašao Kristijan Koprek kategorija +32kg pobijedivši u ½ Jan Pešića ‘Borac’Jelah 7:5 ; finale Bruno Figanović ‘Marjan 1975’ s 5:2.

PF Y.cadets beginers Mateo Šepek-47kg izgubio ½ od Ivana Maretića ‘Jastreb’ Jastrebarsko s 6:0.

PF-Byos beginners-28kg Luka ptičar je izgubio polufinale od Davida Malinarića ‘Budokai’ Labin sa 6:3.

Ostali natjecatelji nisu prošli kvalifikacije. Ukupno uzeto dobar nastup Kutinčana i dobar ispit pred prvenstvo države koje se ovaj tjedan održava u Opatiji, gdje će nastupiti najbolji juniori u low kicku i light contactu, a seniori u kick lightu.