Moslavina ispala iz Kupa

Sinoć je u Kutini pred ispunjenom dvoranom odigrana utakmica osmine finala hrvatskog rukometnog Kupa. Nexe iz Našica opravdao je ulogu favorita i uvjerljivo savladao domaću Moslavinu s 40:26, poluvrijeme 22:11. Gosti, koji su jako ozbiljno shvatili ovaj susret, već su u 10. minuti imali četiri pogotka prednosti (7:3), i ona je u nastavku utakmice samo rasla. U redovima Moslavine najbolji su bili Markušić i Šehić s 4 postignuta pogotka, Zakić, Lukes i Vusić postigli su po tri. Moslavina je pružila dobar otpor, u skladu s trenutnim mogućnostima, a ono što je za nju najvažnije je nastavak prvenstva u Paket24 Premijer ligi u kojoj se bori za opstanak. Prva utakmica proljetnog dijela sezone na rasporedu je već 17. veljače kad u Kutinu dolazi Ribola Kaštela.
Atrakcija utakmice bio je golman Dominik Kuzmanović, kojemu je ovo prvi nastup nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj i kojega je kutinska rukometna publika pozdravila velikim pljeskom.


 Prilikom utakmice parketom kutinskog Sportskog centra prošetala su i djeca Dječjeg vrtića Kutina koja sudjeluju u projektu „Rukomet u dječjim vrtićima“ koji realizira RK Moslavina u suradnji s Hrvatskim rukometnim savezom, dok su mladi RK Moslavine ponosno poveli igrače utakmice.