Sportski vikend 21. – 22. 09.

Rukometaši kutinske Moslavine proteklog su vikenda gostovali u Virovitici kod momčadi Vira i poraženi su sa 27:24. Moslavina je trenutno na 5. mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever.
Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Kutinska Moslavina, član 4. hrvatske nogometne lige Središte, gostovala je u Sisku kod Segeste gdje je poražena sa 3:0. Juniori i kadeti Moslavine igrali su na domaćem terenu protiv momčadi Vrbovca. Juniori su pobijedili 2:1, a kadeti odigrali neriješeno, 1:1.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Moslavac je u Popovači izgubio od Topuskog 2:3. U Gornjoj Gračenici je Voloder sa 2:0 bio bolji od Vatrogasca. Dinamo je u Osekovu sa 0:3 izgubio od Metalca iz Siska. U Topolovcu je TŠK 1932 pobijedio Mladost iz Repušnice sa 7:0. U Galdovu je Frankopan sa 3:0 porazio Sokola iz Velike Ludine. Na tablici vodi momčad Topuskog.
U Drugoj županijskoj ligi Metalac je u Međuriću sa 4:0 pobijedio Zeleni Brijeg iz Siska i zadržao prvo mjesto na tablici. U Gornjoj Jelenskoj Jelengrad je sa 8:0 pobijedio Sunjskog iz Sunjske Grede, a Lokomotiva je u Kutini sa 1:3 izgubila od Slavonca iz Lipovljana.
U Trećoj županijskoj ligi Matija Gubec je u Kutini izgubio od Dinama iz Krča sa 1:3, u Potoku je Sloga sa 8:2 svladala Strijelca iz Banove Jaruge. U Strušcu je Naftaplin sa 6:4 bio bolji od Mladosti iz Gornje Gračenice. U Ilovi je Garić sa 5:0 pobijedio Dinamo iz Jamarica, u Donjoj Vlahiničkoj je Ekonomik sa 3:2 svladao Moslavinu iz Donje Gračenice. Na tablici vodi Sloga iz Potoka.
Prvenstvena natjecanja se nastavljaju idućeg vikenda.